To finish the hair was left to air where to get lasix for dogs dry..

Programmanieuws

Gemeente Krimpenerwaard gaat samenwerking aan met stichting LeergeldGemeente Krimpenerwaard gaat samenwerking aan met stichting Leergeld
 
De gemeente Krimpenerwaard gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden. Deze samenwerking houdt in dat per 1 januari 2019 een deel van de uitvoering van de minima-kindregelingen, in handen wordt gelegd van deze stichting. De officiële ondertekening vindt plaats op 7 december.
 
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld Krimpenerwaard wil deze kinderen mee laten doen. Zij bieden deze kinderen de kans om te kunnen deelnemen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, welzijn, sport en cultuur, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.
Stichting Leergeld Krimpenerwaard gaat een kindpakket met voorzieningen aanbieden in onze gemeente. Het Kindpakket bestaat uit een fiets, computer, laptop, kindpas, schoolspullenpas en Jarige Job verjaardagsbox. 

Onderwerpen