Programmanieuws

Gemeente Krimpenerwaard nieuwe partner van Meld Misdaad AnoniemGemeente Krimpenerwaard nieuwe partner van Meld Misdaad Anoniem
 
Op 20 februari wordt het partnerschap van de gemeente Krimpenerwaard met Meld Misdaad Anoniem getekend. Burgemeester Roel Cazemier en Marc Janssen, vertegenwoordiger van Meld Misdaad Anoniem, zetten dan hun handtekening onder deze overeenkomst, in aanwezigheid van Gert-Jan van den Burg, teamchef van de politie Krimpenerwaard.
Door partner te worden van Meld Misdaad Anoniem streven we als gemeente naar een nog veiliger Krimpenerwaard. De politie Krimpenerwaard maakt al langer gebruik van het systeem waar mensen onder meer terecht kunnen met anonieme tips over criminaliteit.
 
Voordelen aansluiting Meld Misdaad Anoniem
Door de aansluiting op Meld Misdaad Anoniem kunnen we als gemeente onze informatiepositie op het gebied van veiligheid versterken. De burgemeester kan beter sturen en we kunnen misstanden en (ondermijnende) criminaliteit beter aanpakken.
 
Wat kunnen inwoners doen?
Het is belangrijk dat de gemeente over de juiste informatie beschikt. Dat lukt alleen als inwoners ongewone of verdachte dingen blijven melden. Zo houden we onze samenleving veilig. De anonimiteit van de melder staat altijd centraal ! Meld Misdaad Anoniem is te bereiken via tel.: 0800-7000.
 
Meer informatie over Meld Misdaad Anoniem
Meld Misdaad Anoniem, ook wel bekend als M., is onderdeel van NL Confidential. NL Confidential activeert en ondersteunt burgers via haar meld- en hulplijnen om informatie te delen waarmee we de veiligheid in Nederland verhogen. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke instantie die meldingen doorstuurt naar partners, zoals de politie, opsporingsdiensten en belastingdienst. 

Onderwerpen