Groenhovenbad start met School van de Week actieGroenhovenbad start met School van de Week actie
 

Zwemmen voor 1 euro voor leerlingen van Goudse basisscholen
 
Bij SPORT•GOUDA gaan plezier maken en bewegen hand in hand. En een leuke manier van bewegen voor kinderen is natuurlijk zwemmen! Daarom start het Groenhovenbad dit schooljaar met de School van de Week actie.

Het Groenhovenbad benoemd wekelijks een Goudse basisschool tot 'School van de Week'. De leerlingen van deze basisschool mogen die week tijdens de recreatieve uren komen zwemmen voor de voordelige prijs van 1 euro. Maar er is meer! Alle kinderen die gebruik maken van de actie maken kans op een zwemfeestje voor de hele klas. Omdat nog niet alle Goudse scholen zich hebben aangemeld roept SPORT•GOUDA ze via deze weg nog even op.
 
School van de Week in het Groenhovenbad
Zwemmen is een gezonde manier van bewegen en dat wil SPORT•GOUDA graag promoten. Daarom wordt er in het schooljaar 2019-2020 de School van de Week actie in het Groenhovenbad georganiseerd. Door middel van deze actie wil SPORT•GOUDA jonge kinderen op een ludieke wijze aansporen om meer te bewegen en hun zwemvaardigheden (te blijven) ontwikkelen. Met de School van de Week actie kunnen leerlingen van de basisscholen binnen de gemeente Gouda éénmalig in ‘hun’ week, tegen een sterk gereduceerd tarief (€ 1,00 in plaats van € 3,45) zwemmen en recreëren in zwembad het Groenhovenbad. De School van de Week krijgt kortingsvouchers om aan de leerlingen uit te delen.
 
Win-actie
Om de kinderen nóg enthousiaster te maken over de School van de Week actie, maken zij dit schooljaar kans op een zwemfeestje voor zichzelf en al hun klasgenootjes! Dit kan door op de in te leveren kortingsvoucher, naam en contactgegevens te noteren. De winnaar van deze spetterende prijs wordt aan het einde van het schooljaar bekend gemaakt.
 
Uw school ook School van de Week?
Naar aanleiding van een e-mailing naar alle Goudse scholen via de Brede School hebben zich inmiddels een tiental enthousiaste scholen aangemeld. Maar er is nog plek voor meer! Welke Goudse basisschool heeft zich nog niet aangemeld? Doe dit dan snel, dan wordt ook uw school opgenomen in de kalender en kunnen uw leerlingen gebruik maken van de korting.

Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Kijk voor meer informatie en
de voorwaarden op https://www.sportpuntgouda.nl/nieuws/56/school-van-de-week.   
 

Algemene informatie over het Groenhovenbad
 
Adres:             Tobbepad 4, 2803 WH Gouda
Telefoon:         0182 694969
E-mail:             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:          www.sportpuntgouda.nl
Facebook:        www.facebook.com/SPORT.GOUDA/

Onderwerpen