Fifty Shades Freed in Cinema GoudaFifty Shades Freed in Cinema Gouda
 
Woensdag 7 februari is het eindelijk zover: het langverwachte derde deel van de populaire Fifty Shades reeks gaat in voorpremière! Cinema Gouda zet de gehele dag in het teken van Fifty Shades Freed
 
Woensdag 7 februari: Ontbijtpremière
Zie de film als állereerste tijdens de Ontbijtpremière. Ontvangst met een glas prosecco en daarna een lekker ontbijtje in de foyer met o.a. croissantjes, yoghurt, fruit, koffie, thee en verse jus d’orange.
Inloop en ontbijt: 08:45 uur. Start film: 09:30 uur. Prijs €16,50
 
Woensdag 7 februari: Lazy Afternoon première
Voor degenen die eerst hun kids uit school moete halen, een halve dag werken, ’s avonds niet kunnen of gewoon zin hebben in een heerlijk relaxte middag is er onze Lazy Afternoon première! Wordt ontvangen met een glas prosecco en heerlijke amuses en geniet daarna van de film. Na krijg je nog een goodiebag mee naar huis en ben je zelfs nog op tijd voor het eten.
Inloop: 15:30 uur. Start film: 16:00 uur. Prijs €16,50
 
Woensdag 7 februari: Ladies Night
Het wordt een grootse avond met onze Ladies Night: Fifty Shades Freed! Er zijn maar liefst 7(!) zalen deze avond in de verkoop voor de Ladies Night, maar 6 daarvan zijn al volledig uitverkocht! De late editie die om 22:00 uur start heeft nog wel plaatsen beschikbaar. Uiteraard zoals je van ons gewend bent: ontvangst met prosecco, leuke stands om bij te shoppen, kans op prijzen, hapjes en een goodiebag achteraf, maar speciaal voor deze editie ook nog extra verrassingen!
Inloop vanaf 18:00 uur, films starten tussen 19:00 uur en 22:00 uur. Prijs €14,50
 
De film gaat op donderdag 8 februari in première en is vanaf dan regulier in de bioscoop te zien. Daarnaast kan iedereen bij Cinema Gouda nog genieten van de film tijdens de Valentijn Special op woensdag 14 februari en High Tea op zondag 18 februari.
 
Tickets
Het kopen van tickets kan online via www.cinemagouda.nl of bij de kassa aan de Burgemeester Jamessingel.

Onderwerpen