Romeo en Julia: ultiem ValentijnscadeauRomeo en Julia: ultiem Valentijnscadeau
 
Romeo en Julia, wie kent ze niet? Deze Shakespeare-klassieker is misschien wel een van de meest vertelde liefdesverhalen in de theatergeschiedenis. Het stuk weet al eeuwenlang te raken en te inspireren. In een wereld waarin iedereen zich laat leiden door geweld, vechten de jonge Romeo en Julia voor hun liefde.

En nu is dé kans om het ultieme Valentijnscadeau aan je geliefde te geven, want ‘Romeo en Julia’ van Toneelgroep Oostpool komt slechts 2 dagen na Valentijnsdag naar De Goudse Schouwburg!


Regisseur Marcus Azzini (Angels in AmericaOn the Road) laat zich opnieuw door dit verhaal inspireren. Zoals Romeo en Julia een antwoord zoeken in hun liefde zoekt Azzini naar nieuwe antwoorden en ontdekkingen in dit klassieke drama. Waar gaat dit stuk dat een onmogelijke liefde toont nu eigenlijk echt over? Waar komt de haat vandaan? En is het naïef om te denken dat we haat met liefde kunnen bestrijden? Het zeer goed ontvangen stuk ontving louter 4- en 5 sterren recensies.

Azzini kiest voor een talentvolle spelersgroep van jonge acteurs. Diewertje Dir en Abe Dijkman zijn de gedroomde Julia en Romeo. Ook ziet het publiek o.a. Thomas Cammaert en Eva Van der Gucht.

Kaarten voor ‘Romeo en Julia’ koop je via www.goudseschouwburg.nlof tel 0182-513 750.

Onderwerpen