De Goudse Schouwburg zoekt zangeresDe Goudse Schouwburg zoekt zangeres

Het complete album ‘Brothers in Arms’ én andere grote hits van de Dire Straits worden op vrijdag 13 april live bij De Goudse Schouwburg uitgevoerd. Voor deze (stijf uitverkochte!) voorstelling is de schouwburg op zoek naar een lokale zangeres die het nummer 'Private Dancer' wil zingen.

‘Brothers in Arms’ van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit! Op de plaat staan maar liefst zes wereldhits waaronder Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life en Why Worry. Het complete album én andere grote hits van de ‘Sultans of Swing‘ worden op 13 april a.s. live uitgevoerd door Legendary Albums Live met een bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland), meestergitarist Marcel de Groot én een vierkoppige band.

Voor 'Private Dancer' van Tina Turner is de band op zoek naar een lokale zangeres die het nummer op deze avond wil brengen op het toneel in de Grote Zaal. Dus kan je goed zingen en is ‘Private Dancer’ helemaal jouw nummer, pak dan nu je kans en stuur je filmpje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderwerpen