Theaterhit van Alex Klaasen bijgeboekt in De Goudse SchouwburgTheaterhit van Alex Klaasen bijgeboekt in De Goudse Schouwburg

Vorige week ging de Alex Klaasen Revue ‘Showponies’ in première en het stuk ontving louter positieve reacties en massale 5-recensies! De kaarten gingen direct als warme broodjes over de theatertoonbank van De Goudse Schouwburg en daarom is er een voorstelling bijgeboekt op zondag 7 oktober 2018 om 19.00 uur.

‘Showponies’ is een feelgood-revue met een staartje. Een pop-up-spektakelshow over privacy en de tol van de roem. Met daarin een cursus ‘echt-zijn voor beginners’, een musical over hysterische fans, een klucht die eigenlijk een opera wil zijn en een suikerklontjes-afterparty met Pony St. Clair.

Samen met o.a. collega-knol Freek Bartels brengt showpony Alex een avond vol humor, oude en nieuwe typetjes en natuurlijk veel liedjes en dans. De pers schreef o.a. ‘Zeldzaam geestig en vocaal razend knap’ en ‘Een aaneenschakeling van hoogtepunten'.

De Volkskrant ★★★★★| Telegraaf ★★★★★| Theaterkrant ★★★★★| AD ★★★★★

Kaarten
De kaartverkoop van deze extra voorstelling is reeds gestart! Boeken kan via www.goudseschouwburg.nl of telefonisch via 0182-513 750.

Zie hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=cWVpRFBzzFY
 
Beeldmateriaal: https://we.tl/QbYMPysSVX

Onderwerpen