The Backstage Comedy Tour in De Goudse SchouwburgThe Backstage Comedy Tour in De Goudse Schouwburg

Een fonkelnieuw theaterconcept dient zich aan in de Nederlandse theaters; The Backstage Comedy Tour. Tijdens deze nieuwe, uit Groot-Brittannië overgewaaide cabaretvorm, leunen theaterbezoekers niet meer ouderwets anderhalf uur achterover in hun stoel, maar worden ze achter de schermen vermaakt door comedians.

Voor het eerst krijgen de bezoekers de kans om achter de schermen van het theater te kijken. Een tour waarbij letterlijk het hele gebouw gebruikt wordt. U komt op plekken waar normaal alleen de artiest komt. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw, wachten artiesten het publiek op. Denk hierbij aan de kleedkamers, de artiestenfoyer en het zijtoneel. Een kwartiertje, hooguit. Daarna gaat u weer door naar de volgende spannende ruimte en volgende act. Exceptioneel leuk voor het publiek én exceptioneel leuk voor de artiest!
 
The Backstage Comedy Tour is op woensdag 9 mei in première gegaan. Nu is een tournee langs de Nederlandse theaters gestart en is de show te zien op zaterdag 9 juni om 20.00 uur in De Goudse Schouwburg te Gouda.
 
Artiesten als Javier Guzman, Thijs van de Meeberg, Jim Speelmans, Kim Schuddeboom, Fabian Franciscus en Emiel van der Logt doen mee in deze productie.

Ga een geweldige avond tegemoet en mis deze unieke beleving niet!
Kaarten reserveren kan via www.goudseschouwburg.nl .
 

Onderwerpen