Theatervoorstelling in Raadzaal Huis van de StadTheatervoorstelling in Raadzaal Huis van de Stad

 De Goudse Schouwburg heeft op de valreep van haar 25-jarig jubileumseizoen een bijzondere voorstelling bijgeboekt: ‘Niemand wacht op je’, een voorstelling die op maandag 25 juni om 20.00 uur plaatsvindt in de Raadzaal van het Huis van de Stad.

We leven in een tijd waarin we steeds meer zicht hebben op hoe het er in de wereld aan toegaat. In de media komen aan de lopende band nieuwsberichten en opinies voorbij over brandende kwesties. De een roept nog harder dan de ander en luisteren lijkt moeilijker dan ooit. Over een ding zijn we het eens: verandering is nodig. Maar waar beginnen we? Hoe zet je jouw mening om in daden? En bij wie ligt de verantwoordelijkheid eigenlijk; bij de burger of bij de politiek? 
 
MATZER theaterproducties zet het verlangen naar betrokkenheid en politieke vernieuwing om in een actuele voorstelling. Gespeeld in het hart van de politieke arena; de Raadzaal. Hiermee wil MATZER inspireren om na te denken over jouw rol in deze samenleving. En het gesprek op gang brengen tussen burgers en politici om elkaars behoeften, motivaties en mogelijkheden beter te leren kennen.
 
Programmeur van De Goudse Schouwburg Paul Stolwijk: We organiseren deze voorstelling samen met de griffie van de gemeenteraad, omdat het gaat over (politieke) inspiratie, betrokkenheid en politieke vernieuwing.

Uniek natuurlijk dat de voorstelling speelt in het hart van de Goudse democratie; de Raadzaal van het Huis van de Stad.’

Kaarten voor ‘Niemand wacht op je’ zijn verkrijgbaar via de website van De Goudse Schouwburg www.goudseschouwburg.nl

Onderwerpen