Your pharmacist can provide generic prozac thailand more information about atenolol..

Cinema Gouda Mannenavond: Burgers & Bier editieCinema Gouda Mannenavond: Burgers & Bier editie
 
Deze zomer heeft Cinema Gouda een Mannenavond gepland met dé verwachte zomerhit van 2018: Mission Impossible: Fallout. Op dinsdag 31 juli om 19.00 uur is de Mannenavond en in samenwerking met The Good Smoke Company is het dit keer een Burgers & Bier editie geworden.

De Mannenavond bij Cinema Gouda bevat meestal een biertje (of fris) en bitterballen voor de mannen, maar dit keer pakken ze vanwege de zomer uit met LIVE BBQ cooking van The Good Smoke Company. Zij komen met hun grill naar de bioscoop en alle bezoekers kunnen om 19.00 uur genieten van een sappige burger. Daarbij krijgen ze een koude beugel Grolsch (of fris). Om 20.00 uur start de film.
Tickets zijn €14,50 incl. burger & bier en te reserveren via cinemagouda.nl, 0182-527 773 of aan de kassa.

De film
Some missions are not a choice. Tom Cruise is terug als Ethan Hunt in de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Mission: Impossible - Fallout. Samen met zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) en terugkerende personages (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) bevindt Ethan zich in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt. Verder met o.a. Henry Cavill (Justice League), Angela Bassett (Black Panther) en Vanessa Kirby (The Crown). Mission: Impossible - Fallout is geregisseerd door Christopher McQuarrie (Mission: Impossible - Rogue Nation).
 
The Good Smoke Company: Passie voor de barbecue
Barbecueën is het vak dat The Good Smoke Company tot in de puntjes beheerst. Met liefde en aandacht voor de ultieme smaak en beleving. Welkom bij de barbecueprofessionals van The Good Smoke Company.
 
We zijn barbecuespecialist en totaalleverancier van barbecues en barbecue accessoires. Daarnaast geven we horeca advies over bijvoorbeeld de inrichting en de menukaart, want veelzijdigheid is ons vak. Smoken, grillen en barbecueën wij doen het allemaal!
Het begint met passie voor de barbecue. Alles tot in de perfectie voorbereid. Met een estafette aan smaaksensaties als enige doel. Wauw, reageert de een, terwijl de ander de smaak sprakeloos beleeft. The Good Smoke Company maakt barbecueën geweldig.
Neem de nieuwste ontwikkeling op barbecuegebied: de pellet grill. Hiermee kun je je volledig concentreren op het vlees, de apparatuur doet het verdere werk. Resultaat: pure smaak van gerookt vlees. Het water loopt je in de mond.
The Good Smoke Company belevert en adviseert de professional en de liefhebber voor ieder barbecuemoment.
Wij zeggen: over smaak valt wel degelijk te twisten. www.thegoodsmokecompany.com

Onderwerpen