Onthullende inleiding bij Holleeders ‘Judas’ in De Goudse SchouwburgOnthullende inleiding bij Holleeders ‘Judas’ in De Goudse Schouwburg

Dertig jaar lang terroriseert crimineel Willem Holleeder zijn familie. Om dit te stoppen verraden zijn zussen Astrid en Sonja hem en leggen belastende verklaringen af. Het komt hen duur te staan.

In 2016 schrijft Astrid Holleeder haar verhaal op in ‘Judas’. Deze bestseller is nu vertaald naar een theaterthriller die op dinsdag 8 en woensdag 9 januari 2019 te zien is in De Goudse Schouwburg, met
o.a. Renée Fokker en Eva van de Wijdeven.

Inleiding
Bij de voorstelling wordt een gratis inleiding aangeboden waarin het publiek unieke informatie over de Holleeders krijgt. Welke gevolgen heeft de verschijning van het boek voor Astrid? Ook wordt ieders geheugen opgefrist; waarvoor is Willem Holleeder veroordeeld en wie was nou precies Willem Endstra? Niet te missen informatie!

AD ★★★★| Trouw ★★★★| Theaterkrant ★★★★| Theaterparadijs ★★★★

Reserveren
Er zijn nog kaarten beschikbaar. Reserveren kan via www.goudseschouwburg.nl of bel 0182- 513 750. Let op: de inleiding wordt gratis aangeboden, maar er moet wél voor gereserveerd worden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de inleiding.

Onderwerpen