Waar gaat die kameel naar toe?Waar gaat die kameel naar toe?
 
Opgelet, er is een kameel ontsnapt! Bezoekers van het centrum van  Gouda kunnen 'm zaterdag 8 december zomaar op straat tegenkomen.

Een echte kameel, weggelopen uit het kerstsprookje 'Tobias en zijn kameel'.

 
De kameel met Tobias houdt een kleine tocht door het centrum vanaf ongeveer 10.00 u met kinderen er voor en er omheen, die muziek maken en dansen De optocht eindigt bij de Goudse Schouwburg om 10.30-10.45. Tobias gaat aan de directeur vragen of hij daar  een mooie voorstelling mag geven over zijn avonturen met de kameel. Dat zal best wel mogen….
 
Onderweg  worden kamelenbrokken uitgedeeld. Vinden kinderen die ook heel lekker!  Iedereen is welkom om te komen kijken en mee te lopen. De kameel is heel lief en wil graag geaaid worden. En aan het eind bij de schouwburg wil Tobias wel even z'n plaatsje op de kameel afstaan, zodat je zelf kunt voelen hoe lekker dat zit, zo tussen twee bulten. Mooi  fotomoment!
 
De voorstelling in de Goudse Schouwburg op 16 december begint om 14.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro per persoon voor kinderen en 9,50 euro voor alle anderen. Reserveren is mogelijk via goudseschouwburg.nl.

Veertien enthousiaste kinderen van 8-11 acteren en dansen mee in de voorstelling mee. De speciaal gecomponeerde muziek wordt live uitgevoerd door een ensemble uit het Symfonie-Orkest Midden Holland. 
Ook tijdens het (voor)lezen klinkt de muziek d.m.v. een digitale afstandsbediening op smartphone of tablet.

Gratis boek
Alle kinderen die de voorstelling bezoeken krijgen in de slotakte als kerstgeschenk het gelijknamige boek 'Tobias en zijn kameel' mee naar huis 

Onderwerpen