SEX AND THE CITY 45+ IN DE GOUDSE SCHOUWBURGSEX AND THE CITY 45+ IN DE GOUDSE SCHOUWBURG


Afgelopen maandag 3 december vond de première van ‘Opvliegers 4: Trossen los!’ plaats.
De vriendinnencomedy van Rick Engelkes Producties, de vierde in de succesvolle reeks Opvliegers, staat wederom garant voor een avond onbedaarlijk lachen en komt op vrijdag 14 december naar Gouda!
 
De hilarische vriendinnenclub, bestaande uit Moniek, Loes, Shirley en Joke, doorbreekt het taboe rondom de ongemakkelijke overgangsfase waar iedere vrouw tegenop kijkt. Dat je deze fase het beste met een portie gezonde humor kunt omarmen laten zij zien in deze nieuwe theaterproductie. 
 
Niet alleen de overgang staat centraal, maar ook vriendschap en de perikelen rondom het ouder worden in het algemeen. Joanne, Anouk en Sandra speelden vorig jaar al drie vriendinnen in New York en Rian Gerritsen voegt zich ditmaal bij de club.
 
In ‘Opvliegers 4: Trossen los!’ gaan de vriendinnen op cruise. De thema’s die voorbijkomen zijn uit het leven gegrepen; daten op latere leeftijd, relatiecrisis, ouders waar geen land meer mee te bezeilen valt en natuurlijk: de opvliegers.
 
Anouk: Wij leren zelf van het script en door met elkaar de thema’s te bespreken. Ik geloof erin dat je de overgang maar het beste kunt omarmen; het is wat het is’.
 
Sandra:Wij zijn al gaan kijken naar Opvliegers 2 toen we wisten dat wij in 3 gingen spelen. Ik was daarna in shock van de hysterie! En dan hoor je zo’n lachsalvo terwijl je zelf op het toneel staat en voelt het weer zo bizar’.
 
Joanne:Geweldig is het! Het mooiste compliment wat ik heb gekregen van een vrouw uit de zaal: Ik bén Shirley,jij speelt mijn leven!’.
 
Herkenning, humor en af en toe een traan door het pakkende muzikale repertoire. Rick Engelkes: ‘Als je in de zaal zit ga je mee op reis met de dames en vier je samen met vriendinnen het ‘Sex and the city 45+’ gevoel.’
 
Er zijn nog kaarten voor ‘Opvliegers 4: Trossen los!’ beschikbaar! Reserveren kan via www.goudseschouwburg.nl, bij de kassa aan de Boelekade of via telefoonnummer 0182-513 750.Onderwerpen