Cinema Gouda vertoont nieuwe film De Libi en krijgt acteurs op bezoek!Cinema Gouda vertoont nieuwe film De Libi en krijgt acteurs Bilal El Mehdi Wahib, Danïel Kolf en Oussama Ahammoud op bezoek!
 
Donderdag 13 juni gaat De Libi in première in Nederland.
Cinema Gouda krijgt de cast op bezoek op zaterdag 15 juni om 19.30 uur.

Hoofdrolspelers Bilal Wahib, Oussama Ahamoud (o.a. ook van Mocro Maffia), Daniël Kolf en regisseur Shady El-Hamus zijn aanwezig voorafgaand aan de film. Er zal een selfie sessie zijn en bezoekers kunnen ze vragen stellen. Aansluitend start om 19.45 uur de film.

De Libi is een komische roadmovie waarin je Bilal (Bilal El Mehdi Wahib), Gregg (Danïel Kolf) en Kevin (Oussama Ahammoud) vierentwintig uur lang volgt door Amsterdam. De vrienden kunnen niet wachten tot het echte leven begint - na de eindexamens gaan ze vliegen! Als een paar meisjes Bilal en Gregg uitdagen hen te ontmoeten bij een optreden van Hef in de Jimmy Woo, grijpen ze die kans met beide handen vast. Samen met Kevin zetten ze alles op alles om binnen te komen en zo te bewijzen wat ze waard zijn. De Libi is een film over ontembare levenslust en dromen van een toekomst vol mogelijkheden. Over jongeren die er alles aan doen om door de rest van de wereld gezien te worden.
 

Cast Visit + Film: zaterdag 15 juni 19.30 uur. Tickets zijn € 10,30 

Onderwerpen