Modeltekenen bij Firma van Drie

   Hét podium voor kunst uit Gouda en omgeving.

Openingstijden

Kunststichting Firma Van Drie
Achter de kerk 13
2801 JX Gouda
Woensdag t/m zondag
van 12.00 tot 17.00 uur
Toegang gratis

 

 
  Gouda, 16 augustus 2019
 

Expositie modeltekenen

 
Twee keer per maand organiseert de Firma op de woensdagavond een bijeenkomst modeltekenen. De deelnemers van deze bijeenkomsten tonen van 21 t/m 25 augustus hun werk van het afgelopen seizoen. Met een groepje van gemiddeld 8 tot 12 personen wordt in het pand aan Achter de Kerk 13 intensief geoefend om de vaardigheid van het modeltekenen te vergroten. Er wordt gewerkt naar naaktmodel met afwisselende poseersessies van 2, 5 tot 15 minuten.
 
De opening is op vrijdag 23 augustus om 20.30 uur onder begeleiding van Braziliaanse gitaarmuziek en zang door Fernando Olivierra. Hij is naast muzikant ook danser, choreograaf en model.  Iedereen die wil wil tekenen tijdens het muzikale spel is van van harte uitgenodigd om mee te doen. Neem zelf wat materiaal mee. Wij hebben ook e.v.t houtskool, teken papier en blad ondersteuning. Toegang en deelname is gratis.
 
De twee-wekelijkse modelekenavonden worden gehouden in de maanden oktober t/m mei, beginnen om 20.00 uur en eindigen rond 22.30 uur. De kosten voor firmanten en vrienden van de Firma Van Drie zijn 9 euro. Voor niet-firmanten of -vrienden 10 euro. Koffie en thee zijn gratis. Je zorgt zelf voor tekenmaterialen en eventueel een ezel. De exacte data staan binnenkort op de site: http://www.firmavandrie.nl/
Opgeven bij Tineke Prins Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
Met vriendelijke groet,
kunststichting Firma Van Drie,
 
www.firmavandrie.nl
         

Onderwerpen