Cinema Gouda viert 5-jarig bestaanCinema Gouda viert 5-jarig bestaan

Op woensdag 16 oktober is Cinema Gouda jarig en daarom zijn er een week lang diverse acties en activiteiten voor jong en oud georganiseerd.
 
2014-2019
Het is alweer 5 jaar geleden dat Gouda eindelijk die grote bioscoop met zes bioscoopzalen en 837 stoelen kreeg, waaronder een zaal met VIP-stoelen en een Dolby Atmos-geluidssysteem. Intussen heeft Cinema Gouda maar liefst meer dan 1,1 miljoen bezoekers mogen ontvangen. Er zijn 53.000 filmvoorstellingen vertoont en 1779 filmtitels geprogrammeerd waarvan 171 Dolby Atmos en 307 3D titels. Er kan dus geconcludeerd worden dat het een van de belangrijkste uitgaansplekken is voor Gouda en omgeving.
 
Acties & activiteiten
Wie jarig is, trakteert, dus van maandag 14 tot en met vrijdag 18 oktober is er elke dag een actie en zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er een presentje voor de eerste 50 bezoekers, worden er prijzenpakketten weggegeven en is er elke dag een filmactie. Alle jubileumacties en -activiteiten worden op de Facebook- en Instagrampagina van de Cinema vermeld. Op naar het 10-jarig bestaan!

Beeld: https://we.tl/t-N3iTtwgROn

Onderwerpen