Nieuwe traditie Gouda bij Kaarslicht in De Goudse Schouwburg?Nieuwe traditie Gouda bij Kaarslicht in De Goudse Schouwburg?
 
 
Vrolijke jongeren met goed gesmeerde keeltjes, complete vriendengroepen met gezellige lichtslingers om hun nek en ontelbaar veel mensen gehuld in foute kersttruien: samen zorgden ze ervoor dat het dak er afgelopen vrijdagavond 13 december, na de boomceremonie op de Markt, volledig af ging in De Goudse Schouwburg.

Voor het eerst nam De Goudse Schouwburg deel aan de festiviteiten van Gouda bij Kaarslicht. Sharon den Hollander (PR De Goudse Schouwburg): ‘We kijken terug op een ongelooflijk mooie dag en avond. Ons Theatercafé zat non-stop bomvol bezoekers. We hadden zoveel Gouds muzikaal talent in huis en ’s avonds was onbeschrijflijk leuk. Dat er zoveel mensen – van zeer jong tot zeer oud- kwamen meezingen tijdens de X-MAS sing-a-long was werkelijk fantastisch. Een nieuwe traditie is wat ons betreft geboren!’

De schouwburg organiseerde de X-MAS sing a long samen met COOL Talent en John de Heij Theaterproducties. Op het toneel hing een groot scherm waar de songteksten op geprojecteerd werden. De live band en 3 jonge Goudse zangers nodigden samen met John de Heij het publiek uit om gezellig mee te zingen. Wham!, Mariah Carey, John Lennon….alle bekende kerstsongs kwamen voorbij. De avond eindigde met een massale ‘We want more!’ waarna ‘All I want for Christmas nog voor een 2e keer werd ingezet.
Na dit festijn konden de voetjes van de vloer bij de Gouda bij Kaarslicht-Afterparty in het Theatercafé. Den Hollander: ‘Direct na de sing-a-long kwamen er al mensen vragen of we hier alsjeblieft een traditie van willen maken. Daar kunnen we natuurlijk alleen maar volmondig ‘ja’ op zeggen!’

Nationaal Theaterweekend
Op 25 en 26 januari vindt alweer het volgende evenement plaats dat wordt georganiseerd door De Goudse Schouwburg. ‘Dan is het Nationaal Theaterweekend waar wij ook voor het eerst aan meedoen. Iedereen kan in dat weekend voor slechts 10 euro per kaartje naar de voorstellingen gaan en daarbij organiseren wij weer ontzettend leuke activiteiten zoals een backstage rondleiding, een Open Podium en een Silent Disco. We zouden het te gek vinden als iedereen weer gezellig langs komt, er zijn nog voldoende kaartjes beschikbaar!’ Reserveren kan online via www.goudseschouwburg.nl.

Klik op de link voor beelden


https://we.tl/t-2jKrjs2Ju4 

Onderwerpen