Volop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de voorjaarsvakantieVolop activiteiten op de kinderboerderij tijdens de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden.
Dagelijks kunnen kinderen in de kantine komen knutselen, van tasje inkleuren tot het verven van een spaarvarkentje, er is van alles mogelijk.
Voor deze activiteiten is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden.
Op de boerderij kan er ook gegeten worden in de Deel o.a. verse broodjes, lekkere pannenkoeken en  poffertjes.

Op maandag 24 februari  wordt  van 10.30 – 11.30 uur de dreumes- en peuterochtend  georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. De allerkleinste kinderen (< 4 jaar) gaan samen met papa, mama, opa of oma kleine dieren knuffelen in de knuffelhoek en dieren voeren onder begeleiding van een dierverzorger. Daarnaast maken ze een klein knutseltje.  De bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 3.50.
’s Middags kunnen kinderen met kunststof steentjes mozaïeken op bloempotjes en deze voegen met foamklei. Zo krijg je een prachtig resultaat en geen geknoei meer met voeg-cement! Er zijn verschillende maten potjes waaruit kinderen kunnen kiezen. Als het potje klaar is vullen we deze met bloembolletjes. De bijdrage in de kosten is (afhankelijk van de keuze) vanaf € 3,95- € 5.95 per werkstuk inclusief ranja en iets lekkers. Leeftijd 4 jaar.

Dinsdag 25 februari, tussen 13.30 uur tot 15.30 uur  leuke workshop waarbij gewerkt wordt met foamklei en verschillende figuren/ dieren van verschillende materialen naar keuze om te versieren hiermee. Nieuw zijn onder andere prinsessen, piraten, olifanten en elfjes…

Woensdag 26 februari, ‘s Middags Voorjaar! Tijdens deze activiteit zijn kinderen welkom tussen 13:00 - 15:00 uur om deel te nemen aan verschillende activiteiten; kinderen gaan een voorjaarsbakje maken en tuinkers zaaien, gezamenlijk een groot lenteschilderij maken, een vogelnestje bouwen, ze kunnen knuffelen met dieren in de knuffelhoek en meedoen aan verschillende spelletjes! Deelname kost € 3,95- (incl. ranja).

Op donderdag 27 februari wordt de Ponyochtend georganiseerd tussen 11.00 – 12.30 uur. Kinderen gaan meehelpen met het verzorgen van de pony’s en ezels, maken een leuke ponyknutsel,  een ponycupcakje en een quiz! Bijdrage € 7.50 incl. ranja.
  
Vrijdag 28 februari workshop zandschilderij maken, vandaag gaan kinderen met gekleurd zand prachtige schilderijen maken! Ze kunnen kiezen uit verschillende ontwerpen, boerderijdieren, bosdieren en nog veel meer. Deze activiteit vindt plaats tussen 11.00 – 15.00 uur.
’s Middags kunnen kinderen tussen 14.00-15.00 worden geschminkt. Aanmelden niet nodig.
 
Voor alle georganiseerde activiteiten geldt: Kinderen kunnen tot 1 dag voor activiteit aangemeld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 of telefonisch: 0182-514 219. Kinderen onder de 6 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Extra lang genieten op de kinderboerderij, in de vakantie is de kinderboerderij ook op maandag geopend!
Ook voor de lunch hoeft
u niet weg, in de vakantie kunt u genieten van heerlijke poffertjes en vers gebakken pannenkoeken of een kom tomatensoep met snee boerenbrood!

Onderwerpen