Midzomermarkt in de Goudse Nieuwe Markt passage 23 augustusMIDZOMERMARKT…… OOK IN GOUDSE NIEUWE MARKT PASSAGE!
 
Op DONDERDAG 23 AUGUSTUS A.S. haakt de Goudse Nieuwe Markt Passage in op de jaarlijkse traditionele Midzomermarkt die deze dag in de binnenstad van Gouda plaats vindt.
 
Diverse ondernemers van de Nieuwe Markt Passage presenteren op hun kramen in en rond het winkelcentrum artikelen voor hele leuke prijsjes!
 
Tevens staan er deze donderdag kramen, waar verschillende handgemaakte producten worden gepresenteerd en te koop aangeboden, zoals sieraden, kaarten, babymanden, edelstenen, windlichten, tekstborden en allerlei cadeauartikelen.
 
Ook vinden presentaties van diverse oude ambachten plaats. De edelsmid laat zien wat voor fraais je allemaal kunt maken. Tevens zijn stoelenmatten, beugeltassen herstellen en mandenmaken te bewonderen.
 
In het winkelcentrum staat de Hollandse Bakfiets, een hippe photobooth. Geheel in stijl met koe, klompjes, tulpen en zelfs een molen. Maak voor de camera 3 gekke Hollandse selfies met verkleedspullen! De selfies worden direct uitgeprint op een leuk fotostripje, gratis uiteraard, maar ook op Facebook geplaatst, zodat ze geliked en gedeeld kunnen worden. De Hollandse Bakfiets staat er van 12.00 tot 16.00 uur.
 
Gezellige en swingende muziek wordt verzorgd door het duo De Swing Masters.
 
Kortom: er is heel wat te beleven tijdens de Midzomermarkt, donderdag 23 augustus a.s. in en rond de Nieuwe Markt Passage in Gouda!  De activiteiten spelen zich deze donderdag af tussen 11.00 en 17.00 uur.
Gerelateerde artikelen

Onderwerpen