Gratis toegang Huis van Sinterklaas en de Sint trakteert!Gratis toegang Huis van Sinterklaas en de Sint trakteert!

Zaterdag 24 november
Het Huis van Sinterklaas in Museum Gouda is zo’n succes dat de agenda van Sinterklaas voor het familieprogramma al helemaal volgeboekt is.

Voor iedereen die geen plekje heeft kunnen reserveren of nog een keer wil langskomen, stelt Sinterklaas daarom op 24 november zijn huis open.
Die dag is de toegang gratis en bovendien heeft de Sint een leuke verrassing.


Het geheim van Sinterklaas
Zaterdag 24 november is het weer tijd voor Het Geheim van Sinterklaas. Zoals we bij de intocht al hoorden heeft knuffelpiet een beer. Maar hoe heet die beer ook weer? In een zevental winkels verspreid over de binnenstad kunnen knuffelberen gespot worden in de etalages, elk heeft een letter in de pootjes. In de meeste winkels in de binnenstad, bij de VVV en in Museum Gouda kun je een kleurplaat met plattegrond gratis ophalen. Daar staan vakjes op en als de letters in het juiste vakje worden ingevuld, komt de naam tevoorschijn. Kom je met je ingevulde kleurplaat de naam vertellen bij Sinterklaas in Museum Gouda?

Vrijkaarten voor het Circus van Sinterklaas
De eerste 100 kinderen die Sint met een bezoek vereren, krijgen een vrijkaartje voor het Circus van Sinterklaas, dat dit jaar op koopzondag 2 december in de Goudse Schouwburg plaatsvindt. Deze kaartjes worden aangeboden door de ondernemers van de binnenstad.

Praktische informatie
Sinterklaas is op 24 november tussen 12.00 en 17.00 uur aanwezig in het Huis van Sinterklaas in Museum Gouda (Sint knapt een uiltje tussen 13.30 en 14.00 uur). Entree Oosthaven 9 en de toegang is gratis.
 

Onderwerpen