Goudse Keramiekdagen 30 en 31 mei: ‘Erop of eronder’Goudse Keramiekdagen 30 en 31 mei: ‘Erop of eronder’
 
Kom donderdag 30 of vrijdag 31 mei naar de Markt en loop langs kramen vol keramiek en laat op Hemelvaartsdag gratis plateel keuren in de Sint-Janskerk, terwijl kinderen met klei de mooiste creaties kunnen maken op de Markt. Het kan allemaal tijdens de 44ste Goudse Keramiekdagen. 

Andere hoogtepunten:

  • De opening op 30 mei om 11.00 uur door waarnemend burgemeester Mirjam Salet.
  •  
  • De expositie van deelnemende keramisten rond het jaarthema ‘Erop of eronder’ in De Burgerhal van Het Oude Stadhuys. Het publiek kiest zijn favoriet uit deze speciaal voor de GKD vervaardigde kunstwerken
  • 16.30 op 30 mei: prijsuitreiking van de gemeentelijke Keramiekprijzen
  • 16.30 op 31 mei: uitreiking van de publieksprijzen voor de expositie en de prijzen voor de keramisten die de hoogste vaas en de breedste schaal hebben gemaakt
Verder zijn er beide dagen diverse demonstraties, plateelschilderen, wedstrijden, livemuziek, kinderactiviteiten, een glasblazer voor de Waag en een keramiekroute door de stad. Die route vindt u op de website en op een flyer die tijdens de GKD bij de informatiestand ligt.
Alle details vindt u op de website en tijdens de Keramiekmarkt ook op een display bij de informatiestand (bij het hoofdpodium op de Markt).
 
Hou voor meer nieuws en foto’s tijdens het evenement ons weblog en de Facebookpagina in de gaten.
 
Goudse Keramiekdagen
www.goudsekeramiekdagen.nl
www.facebook.com/GoudseKeramiekDagen

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen