Open dag dierenopvangcentrum Gouda 28 sept.Open dag dierenopvangcentrum Gouda 28 sept.

 
Op zaterdag 28 september opent Dierenopvangcentrum Gouda van 11:00 tot 16:00 uur haar deuren voor publiek. Op deze open dag kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen en vertellen medewerkers en vrijwilligers u alles over het Dierenopvangcentrum en de Dierenbescherming.
 
Op een heuse 'dogwalk' showen de plaatsbare honden hun mooie vacht! Om 11:30, 12:30, 13:30 en 15:00 uur doen zij hun best om zich van hun beste kant aan u te laten zien. 
Vragen over uw kat zijn gedrag? Onze kattengedragstherapeute geeft u advies. Ook kunt u ontdekken welke kat goed bij uw persoonlijkheid en levensstijl past. Het Dierenopvangcentrum werkt met het programma 'Meet Your Match'. Op deze dag krijgt u de kans om erachter te komen welke type kat bij u past: een stille liefde, een kameraad of misschien wel een feestbeest?
Men kan zich informeren over het vrijwilligerswerk in en voor het Dierenopvangcentrum, zoals honden uitlaten, katten knuffelen, schoonmaken van dierverblijven, nazorg van geplaatste dieren en standwerk.
 
Ook kinderen hoeven zich natuurlijk niet te vervelen, er is een gratis speurtocht uitgezet. Daarnaast is er een 'Oud Hollands' spellen parcours en er kan naar harte lust gekleurd en geknutseld worden.
 
Tiki, een gevonden herdershond die verblijft bij een van onze gastgezinnen, viert zijn 19de verjaardag! Hij is te bezoeken tussen 11.00 en 12.00 uur en tussen 15.00 en 16.00 uur. Gezien zijn leeftijd kan hij zijn middagdutje niet overslaan. Wil je hem feliciteren? Neem dan wat lekkers mee, voor hem en zijn vriendjes in het asiel. Ook kunnen de kinderen aan de knutseltafel een leuke verjaardagskaart of tekening voor Tiki maken. 
 
Er zijn natuurlijk ook leuke kramen met zelf ontworpen spulletjes in het teken van de dieren, gadgets van de Dierenbescherming, heerlijke cupcakes etc en nog veel meer.
 
Een leuke informatieve dag voor jong en oud. En misschien ontmoet u wel een nieuwe huisgenoot!
 
Meer informatie over het Dierenopvangcentrum Gouda op https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-gouda

Onderwerpen