Kerstbrunch en High Tea in “De Deel” van de kinderboerderijKerstbrunch en  High Tea  in “De Deel” van de kinderboerderij
 

Op tweede Kerstdag wordt voor de tweede keer een Kerstbrunch voor iedereen georganiseerd in onze horecaruimte “De Deel”. Iedereen is welkom; gezinnen, ouderen, stellen, alleenstaand, vrienden, iedereen kan aanschuiven in "De Deel".

We heten u van harte welkom om 11.00 uur voor de Kerstbrunch aan de gezellig gedekte tafels  en gezamenlijk kunt u genieten heerlijke (mini)broodjes, mini-quiches, pannenkoekjes, kerststol, salades en hartig en zoetbeleg en diverse drankjes als koffie, thee en jus d'orange. Uiteraard ontbreken de kerstkransjes niet! De brunch zal rond 12.30 uur eindigen. Kinderen kunnen tijdens de brunch gezellig knutselen.
 
Gezellig bijpraten met familie of vrienden? Reserveer een tafel en kom tussen 14.00 – 16.00 uur genieten van de Kerst High Tea met heerlijke hartige en zoete hapjes! Voor de kinderen is er tijdens de high tea een leuke knutsel en kleurplaat.

Aanmelden kan tot en met maandag 23 december, telefonisch 0182-514219, in de Deel of via de website, www.kinderboerderijgouda.nl, uiteraard kunt u hier ook meer informatie krijgen.

Locatie: Kinderboerderij De Goudse Hofsteden, Bloemendaalseweg 34, Gouda.

Onderwerpen