Lekker bewegen tijdens de Kerstvakantie met SPORT•GOUDALekker bewegen tijdens de Kerstvakantie met SPORT•GOUDA

Kerstprogrammering in het Groenhovenbad, de Mammoet en op de schaatsbaan
 
Er is deze Kerstvakantie, 23 december 2019 tot en met 5 januari 2020, weer genoeg te doen bij SPORT•GOUDA als het om bewegen gaat!

Er worden verschillende activiteiten aangeboden zowel in het Groenhovenbad, Sportcentrum de Mammoet als op de schaatsbaan op de Goudse Markt. SPORT•GOUDA wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2020!
 
Lekker zwemmen in het Groenhovenbad
In het Groenhovenbad geldt er tijdens de twee weken Kerstvakantie een aangepast openingstijdenrooster, waardoor men op meerdere dagen recreatief kan komen zwemmen. Op de maandagen hebben we in het Groenhovenbad spelletjesmiddagen voor de jeugd voor nog meer vertier! Maandagmiddag 23 december is het thema ‘Winterpret en Wakzwemmen’ en op maandagmiddag 30 december luiden we het jaar alvast uit met een gezellig Oudjaarsfeest!
 
Bewegen in de Mammoet
Buiten het zwembad valt ook genoeg te beleven. Op de dinsdagen 24 en 31 december kan men van 10:00 tot 12:00 uur terecht voor het Ouder & Kind Gym en het Beweegspektakel in Sportcentrum de Mammoet.
 
Schaatsclinics op de Goudse Markt
Basisschoolkinderen (groep 3 t/m 8) kunnen zich in de Kerstvakantie op de Goudse Markt weer uitleven op de schaatsbaan met de schaatsclinics. Op verschillende dagen in de periode van 23 december t/m 3 januari worden er van 8:15 tot 9:00 uur ‘s ochtends schaatsclinics georganiseerd, in samenwerking met SC Gouda. Tijdig vooraf aanmelden is gewenst, via de website van SPORT•GOUDA of bij de tent van de schaatsverhuur.
 
Kijk voor alle informatie over deelname aan de Kerstvakantieactiviteiten, het vakantierooster van het Groenhovenbad en het inschrijven voor de schaatsclinics op www.sportpuntgouda.nl.   

Onderwerpen