Winnaar bekend unieke rit door Gouda in F1 wagen

op Gepost in Lokaal nieuwsWinnaar bekend unieke rit door Gouda in F1 wagen

Op maandag 27 augustus komt de Formule 1 Show met Olav Mol & Jack Plooijnaar De Goudse Schouwburg. Wij mochten één gelukkige bezoeker verblijden met een ritje door Gouda in een F1 Medical Car na afloop van de show.

Deze auto, een Mercedes-AMG C63 S, is tijdens de F1 volgeladen met medische apparatuur en twee artsen naast de bestuurder. Voorafgaand aan de voorstelling op 27 augustus is de auto te bewonderen voor de entree van De Goudse Schouwburg. Na de voorstelling mag 1 bezoeker meerijden tijdens een ritje door de stad. Iedereen die naar de voorstelling gaat, mocht zich opgeven voor deze rit. De schouwburg ontving maar liefst 144 aanmeldingen. Na een eerlijke loting, kwam winnaar Vivian Snel uit de Hoge Hoed, die haar vader met de prijs gaat verrassen.

‘Mijn vader Aard Snel is al tientallen jaren groot F1 fan en mist geen enkele wedstrijd. Ieder raceweekend wordt de Verstappenvlag uitgehangen op de ochtend van de kwalificatie, om tot zondagavond buiten te mogen wapperen.’

Een waardige winnaar dus en bewoners van Gouda kunnen op maandagavond 27 augustus rond 22.00u goed naar buiten kijken, want wie weet komt de F1 Medical Car wel langs gereden!

Onderwerpen