Wintertriathlon bij Langlaufvereniging Gouda

op Gepost in Lokaal nieuwsWintertriathlon bij Langlaufvereniging Gouda
 
Ben je sportief en zoek je een leuke uitdaging? Doe dan op 15 december mee met de wintertriathlon bij Langlaufvereniging Gouda. De wintertriathlon bestaat uit hardlopen, mountainbiken en klassiek langlaufen op de kunststofbaan.

Onze baan ligt achter het Groenhovenbad. De wedstrijd kent een korte en een lange versie. Deelname kost € 13 per persoon.
Ook kunnen teams van 2 of 3 personen de afstanden afleggen. Doe dus vooral ook mee als leden- familie-, bedrijfs- of vriendenteam! 
 
Wintertriathlon cursus
Special voor beginnende triathleten verzorgen we een cursus waarin alle aspecten van de triathlon geoefend worden: Langlaufen, hardlopen, mountainbiken en een koppeltraining (het wisselen van de disciplines).
De cursus start op 8 oktober en loopt door tot half december. Kosten van deze cursus zijn € 87.

Meer informatie over de cursus vind je op https://www.langlauf.nl/wintertriatlon-2/ 
 
Langlaufen oefenen:
Deelname aan de wintertriathlon kan alleen als je ervaring op de borstelbaan hebt en kunt afdalen/remmen. Als je de cursus niet kan volgen, volg dan een aparte triathlonclinic van 2 uur op zondag 14 oktober. Of volg een cursus van 5 lessen op woensdagavond, zaterdag of zondag.

Meer informatie hierover vind je op https://www.langlauf.nl/cursus/.
Aanmelden voor de cursus:                 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijven voor de wintertriathlon:    www.triathlonbond.nl/ 

Onderwerpen