Prima examenresultaten bij CSG De Goudse Waarden

op Gepost in Lokaal nieuwsPrima examenresultaten bij CSG De Goudse Waarden

Bij De Goudse Waarden zijn ze dit jaar meer dan tevreden over de mooie examenresultaten bij Het Lyceum-havo en De Gouwe. Totaal zijn 413 leerlingen, dat is ruim 95%, geslaagd. Voorzitter van het College van Bestuur Pieter Dijkshoorn: “We zijn er trots op dat zo’n grote groep leerlingen dit jaar met een diploma onze scholen gaat verlaten.”

Bij Het Lyceum-havo is 94.2 % van de havo-leerlingen geslaagd. Ook de vwo-leerlingen hebben het met 95% heel goed gedaan. Daarnaast zijn er vier leerlingen uit vwo 5 die alvast in één vak versneld examen hebben gedaan. Ook zijn er zes leerlingen bij het Lyceum-havo Cum-laude geslaagd.

Bij De Gouwe is bij de basisberoepsgerichte leerweg 100%, bij de kaderberoepsgerichte leerweg 94,5% en bij de gemengde/theoretische leerweg (mavo) 92,5% van de leerlingen geslaagd. Al met al mooie scores!

Ook mooi nieuws van Het Praktijkonderwijs. Daar hebben de examenleerlingen voor het eerst het landelijk erkend praktijkonderwijsdiploma ontvangen.
Dijkshoorn; “Wij feliciteren al onze geslaagde leerlingen en wensen hen een prachtige zomervakantie en een heel succesvolle toekomst toe.”

Onderwerpen