Biodanza blijft voorlopig in PWA kazerneZaterdag  12 november 2016 : Biodanza blijft (voorlopig) in De Balzaal van PWA kazerne
 

De COA heeft de Prins Willem Alexander kazerne niet nodig om vluchtelingen op te vangen. Dat betekent dat we langer gebruik kunnen maken van de heerlijke Balzaal. Dit vieren we met een Biodanzafeest.
 
Van half 19.30 tot 20.00 uur wordt iedereen bij het hek verwelkomd.
 
We beginnen om 20.00 uur met een vrolijke en verbindende Biodanza workshop door Geny Wuestman, daarna drinken we samen een glaasje bubbels (of appelsap). Vanaf circa 22.00 uur tot middennacht is het swingen en chillen geblazen met DJ Ybbor.
 
Entree € 15,- . Deze keer incl. thee, lekkere hapjes en een glaasje
 
Waar?
 
De Balzaal van de Prins Willem Alexanderkazerne
 
Groen van Prinsterersingel 44
 
2805 TE Gouda
 
Iedereen die zich mee wil laten voeren door de flow van de workshop is welkom, ook wie nog niet eerder Biodanza heeft gedaan. Biodanza is voor iedereen die van muziek houdt en  wil bewegen samen met andere mensen. Plezier, verbinding en een gevoel van welbehagen worden hierbij vaak ervaren.
We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes.
 
Aanmelden kan telefonisch: 06-505 69 383 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Meer informatie is te vinden op www.dansenleef.nl . of www.liefdeblog.nl
 

Onderwerpen