Ontdek de wereld van theatertechnici in De Goudse SchouwburgOntdek de wereld van theatertechnici in De Goudse Schouwburg

In het kader van het 25-jarig jubileum van De Goudse Schouwburg, zetten 2 vaste technici van de schouwburg hun theatertechniek eenmalig in de schijnwerpers. Dit theatercollege vindt plaats op woensdag 21 februari en is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Kaartjes á € 5,00 (incl drankje) zijn binnenkort verkrijgbaar!

College
Tijdens het college verklappen theatertechnici Maarten & Danny de geheimen van ‘het grote zwarte gat’ dat het publiek tijdens de voorstelling in de coulissen ziet. Maar ze vertellen ook wat er vooraf gaat aan een voorstelling in De Goudse Schouwburg. Wat gebeurt er overdag op het toneel en wat doen ze precies achter de schermen tijdens een voorstelling? De deelnemers aan het college krijgen een uitgebreide vertelling van de technische mannen en mogen zelf ook een kijkje komen nemen op het toneel waar een aantal technische kunsten vertoond zullen worden. Daarbij is er een kleine rondleiding bij de kleedkamers, de orkestbak en de artiestenfoyer!

Kaarten
Het theatercollege vindt plaats op woensdag 21 februari om 19.00 uur en kaarten zijn vanaf maandag 5 februari, 11.00 uur te boeken via www.goudseschouwburg.nl of telefonisch via 0182-513 750. Er kunnen maximaal 100 personen meedoen, dus wees er snel bij!

Onderwerpen