Vrijwilligers aan de slag voor KerstWandelTheater 20 decemberVrijwilligers aan de slag voor KerstWandelTheater 20 december

In totaal wel 150 vrijwilligers, van vooral de Ontmoetingskerk in Gouda, bereiden zich voor om een geweldig succes te maken van het komende KerstWandelTheater dat vrijdagavond 20 december in Gouda beleefd kan worden. Vrijwilligers zetten zich in als acteur, decorbouwer, kleermaker, scriptschrijver, koffieschenker, regisseur, muziekmaker en als nog veel meer. 

Op vrijdagavond 20 december is iedereen welkom om mee te lopen in het KerstWandelTheater. Twee kinderen, Stijn en Sterre, hebben een hoop vragen over het kerstverhaal en samen met hen beleef je een prachtig KerstWandelTheater.

Het kerstverhaal van de geboorte van Jezus wordt in een aantal scènes/ theateroptredens getoond langs een route van ongeveer 2,5 km. Het vertrekpunt is bij het Nelson Mandela Centrum en het slot in ‘herberg’ de Ontmoetingskerk. Langs de route staan honderden lichtjes. Een gids met een ster wijst de weg.

Je kunt starten op elk tijdstip tussen 18.30 uur en 20 uur.
Meestal is het aan het begin om 18.30 uur erg druk, dus je kunt gerust ook wat later starten. De toegang tot het KerstWandelTheater is gratis.
Alle informatie kun je vinden op  www.kerstwandeltheatergouda.nl

Onderwerpen