Thanks space canadian generic viagra online I believe that you do entail a new..

Streekmarkt Haastrecht 15 septemberStreekmarkt Haastrecht 15 september

Op zaterdag 15 september vindt alweer de 6e editie van de jaarlijkse Streekmarkt in Haastrecht plaats.
De Streekmarkt wordt georganiseerd door Ondernemers Vereniging Haastrecht (OVH) en Kaasboerderij van Eijk uit Vlist.

Deze streekmarkt kenmerkt zich door zijn gezelligheid en kleinschaligheid en neemt de bezoeker mee in de geur, smaak en herkomst van deze locale producten gemaakt door ondernemers met een passie.
Het Havenplein in de dorpskern van Haastrecht is bij uitstek een mooie locatie om deze ambachtelijke producten onder de aandacht te brengen.
Kom gezellig langs, vul je boodschappentas met al dit lekkers of mooie spullen, proef de echte smaak van de lokale producten uit de Krimpenerwaard of laat je informeren.
 
Wat staat er zoal;
Van Perkouwse grond verkoopt groenten en fruit van eigen bodem en bewerkte eindproducten, De Mengelmoestuin met o.a. gelei, jam en puur sap, Kaasboerderij van Eijk met Boerenkaas en kaaspakketten, Goudse bierbrouwerij met een scala aan streekbieren,
De echte bakker Arjan vd Eijk met Vlisterkaasbrood, appelbeignets en roomboter cake en de IJsselborgh met olijven en zelfgemaakte kruidenboter.
 
Honing en honingwijn van imker Klomp met uitleg over dit mooie beroep.
Palingrokerij de Waard staat er met broodje paling of rivierkreeft en Ineke Visser laat zien wat je van wol en wilgentenen kunt maken. Paskolos smulkiajam ir vidutiniam verslui, greitieji kreditai internetu visą parą bedarbiams, automobiliui be užstato su vekseliu, Luminor ir SEB bankų vartojimo paskolos būstui https://paskolos-internetu.eu
Wil je nog iets bij de koffie, deze Haastrechtse ondernemers van Stroopkado bakken verse stroopwafels
 
Deze zaterdag is een bezoekje aan de streekmarkt goed te combineren met de vele activiteiten in Haastrecht zoals de rommelmarkt en de Kunstroute in het dorp.
 
De Streekmarkt is zaterdag 15 september van 10-16 uur op het Havenplein in Haastrecht.

Onderwerpen