Nog 1 week te gaan! Otterloop 2018.Nog 1 week te gaan! Otterloop 2018.
 

Op zaterdag 22 september vindt de tweede editie van de Otterloop plaats. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat nu want er zijn nog startplaatsen beschikbaar. Een wandeltocht voor jong en oud door prachtig natuurgebied van Noorden en Nieuwkoop waarbij je op plekken komt die normaal gesloten zijn voor wandelaars. De Otterloop wordt georganiseerd door Rotaryclub Nieuwkoop in samenwerking met Natuurmonumenten.
 
Vier wandelroutes
Je kunt kiezen uit vier mooie routes van ongeveer 6, 10, 15 en 25 kilometer. Speciaal voor dit wandelevenement openen Natuurmonumenten en landeigenaren stukken land en natuurschoon die anders gesloten blijven voor de wandelaar. De routes gaan door het veenweidegebied met unieke doorsteekjes. Onderweg ontmoet je de boswachter die je alles over de otter en natuurgebied de Groene Jonker kan vertellen. De opbrengst is bestemd voor een aantal lokale goede doelen.
 
Praktische informatie
Afstanden:         ongeveer 6, 10, 15 en 25 km
Starttijd:            9.00 (25 km), 9.15 (15 km), 9.45 (10 km) en 10.00 uur (6 km). Voor elke afstand kun je starten tot 13.00 uur.
Startplaats:        Kampeerboerderij Koole, Hogedijk 6, 2431 AA Noorden (parkeergelegenheid is in de nabije omgeving beschikbaar)
Aanmelding:      Aanmelden, kosten en meer informatie www.otterloop.nl en www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen 
 

Onderwerpen