Volgeboekte Neuzelbeurs in De Broodfabriek, RijswijkVolgeboekte Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk

Kom je ook leuke koopjes scoren op 13 & 14 oktober?


Op 13 & 14 oktober staat er een leuke editie van de Neuzelbeurs op het programma in De Broodfabriek. In de overdekte beurshal Bakkerij 2 van De Broodfabriek staat de Neuzelbeurs met circa 300 kramen klaar. Op deze kramen bieden zowel handelaren als particulieren een breed scala aan verkoopwaar aan: tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.
 
Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack. 
 
Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.
 
Naast de Neuzelbeurs is er op 13 & 14 oktober ook Fantasy Fest in De Broodfabriek. Hét festival waar sprookjes, films, series en verhalen tot leven komen en waar niets aan de verbeelding wordt overgelaten. Laat je zien, laat je horen en beleef jouw fantasie. Wellicht leuk om te combineren met de Neuzelbeurs!
 
Locatie:  De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk
 
Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur
 
Websites:  www.neuzelbeurs.nl
                www.fantasyfest.nl
                www.de-broodfabriek.nl
 
Contactpersoon:  D. van Dam
                          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                          070-3075900
                                    

Onderwerpen