De Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk op 2 en 3 februariDe Neuzelbeurs in De Broodfabriek, Rijswijk 2 en 3 februari
 
Kom je ook Neuzelen op 2 en 3 februari?

Op zaterdag 2 en zondag 3 februari is er een editie van de Neuzelbeurs in Bakkerij 1 van de Broodfabriek. Op deze editie staan circa 300 kramen met leuke tweedehands en nieuwe producten op u te wachten! Op deze kramen bieden zowel handelaren als particulieren een breed scala aan verkoopwaar aan: tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.
 
Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack. 
 
Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-30 75 900.
 
Locatie:                       De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk
 
Openingstijden:            10.00 uur tot 17.00 uur
 
Websites:                     www.neuzelbeurs.nl  
                                   www.de-broodfabriek.nl
 
Contactpersoon:           D. van Dam
                                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                                    070-30 75 900
                                    

Onderwerpen