De Boer op; Cultureel fietstheatertour 2019

De Boer op; Cultureel fietstheatertour 2019
 
De Culturele Raad Stolwijk en Cultureel Podium Vlist organiseert op zaterdag 1 juni ‘De Boer Op’, een 15 km lange fietstocht langs het riviertje de Vlist, door de polder naar Stolwijk en terug naar Haastrecht.

En gedurende deze fietstocht kunnen de fietsende deelnemers onderweg op 5 locaties genieten van het gezang van de Vlisterzangers, de gezamenlijke uitvoering van muziekvereniging Concordia Haastrecht en Harmonie Stolwijk, voorstellingen van de Haastrechtse toneelverenigingen Artoha en de Schijnwerper en een voorproefje van het nieuwe toneelstuk van de Dotters uit Vlist.
 
Totaal zijn er vijf voorstellingen en de uitgestippelde fietsroute zorgt ervoor dat deelnemers telkens op tijd bij de volgende voorstelling kunnen zijn. Ieder heel uur vangen de diverse voorstellingen aan.
Deelnemers kunnen zelf kiezen waar ze met de fietstocht willen beginnen, iedere theaterlocatie is tevens opstapplaats.
Aanvang eerste voorstelling: 12:00 uur
Aanvang laatste voorstelling: 16:00 uur
 
Toegangskaarten voor vijf voorstellingen (inclusief fietsroute en beschrijving van de activiteiten) kost € 7,00 (kinderen tot twaalf jaar € 1,00). De kaarten zijn verkrijgbaar op de 5 locaties van de voorstellingen.
 
De adressen waar de voorstellingen zijn: Boezemmolen No. 6 Oost-Vlisterdijk 1 te Haastrecht, Oost-Vlisterdijk 11, Bonrepas 22a en Julianaplein 26 in Vlist en Schoonouwenseweg 16 te Stolwijk.
 
Voor meer informatie kunt u bellen naar Margo Anker 06-467 44 985.
www.facebook.com/cultureelpodiumvlist 
 

Onderwerpen