Najib Amhali e.a. met Ramadan conference naar Goudse SchouwburgNAJIB AMHALI E.A. MET RAMADAN CONFERENCE NAAR DE GOUDSE SCHOUWBURG

Het is De Goudse Schouwburg weer gelukt om een geweldige voorstelling bij te boeken. Op 22 maart a.s. komen Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer naar Gouda met de Ramadan Conference – De Comedyshow 2020.
De kaartverkoop is nu gestart via 
www.goudseschouwburg.nl !
 
 
Sinds 2019 hoort Ramadan Conference thuis in het rijtje van conferences. Een uitverkochte theatertour en een goed bekeken televisie-uitzending op NPO 1 zijn voor Najib Amhali en Anuar redenen genoeg om een nieuwe voorstelling te maken.
 
Dit jaar nodigen Najib en Anuar een nieuwe gast uit, namelijk niemand minder dan cabaretier en stand-up comedian Roué Verveer (Gabbers, Caribbean Combo)! Voor de christelijke Roué valt het vasten iets zwaarder, dan zijn voorganger Rayen Panday. Terwijl hij honger heeft, bespreekt hij met Najib en Anuar op gevatte wijze de huidige positie van de vastenmaand en laten de mannen geen moment voorbij gaan om ook de actualiteiten even onder de loep te nemen.
 
Tijdens Ramadan Conference betreden de drie cabaretiers, met elk hun eigen ervaringen met de ramadan, het podium. Met een kritische blik op de maatschappij hebben de mannen een scherpe voorstelling gemaakt, die iedereen gaat laten lachen. 
Maar wel met de belangrijke boodschap: ‘Heb uw naaste lief!’


Reserveren kan via de website van de schouwburg: www.goudseschouwburg.nl of telefonisch via 0182- 513 750.

Bekijk beeldmateriaal op:  https://we.tl/t-b0fbGRePI9

Onderwerpen