Knooppunt Holland verkent de mooiste fietsroutes van Zuid-Holland.Knooppunt Holland verkent de mooiste fietsroutes van Zuid-Holland op TV West


Vanaf maandag 15 juli fietst Johan Overdevest weer iedere week met een bekend en inspirerend persoon door Zuid-Holland in 'Knooppunt Holland'. Tijdens het fietsen en de picknick ontstaan altijd openhartige gesprekken.

In het nieuwe seizoen start Johan de fietstocht met zanger en presentator Joris Linssen in Midden-Delfland en het Westland op maandag 15 juli.

In negen afleveringen fietst Johan wekelijks een route door de mooiste natuur- & recreatiegebieden in Zuid-Holland. Hij doet dit samen met een bekende of inspirerende Nederlander en onderweg bezoeken zij natuurgebieden, mooie dorpjes, picknicken in een weiland of ontdekken samen adembenemende plekken in onze provincie.


Op de fiets met bijzondere fietsmaatjes!
Ook dit seizoen verwelkomt Johan interessante gasten. Met Joris Linssen verkent hij de regio Midden-Delfland en het Westland en met nieuwslezeres Simone Weimans doorkruist hij Nationaal Park Hollandse Duinen. Fietsend met ‘poetsguru’ Diet Groothuis worden de schitterende Kagerplassen verkend. De onderwerpen variëren van mooie natuurgebieden tot bijzondere jonge dieren en spannende plekken in onze provincie.


Uitzendtijden
Knooppunt Holland’ is vanaf 15 juli elke maandag te zien op TV West vanaf 17.00 uur en wordt daarna elk heel uur herhaald. De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West.


Onderwerpen