RTV Bodegraven start zoektocht naar jong talent

RTV Bodegraven start zoektocht naar jong talent
 
De lijst van bekende journalisten en televisiemakers die op jonge leeftijd zijn begonnen bij een lokale omroep is indrukwekkend lang en dat is niet voor niets. Lokale omroepen zijn volop in beweging en bieden een geweldige kans voor jong talent om te ontdekken wat het maken van radio en/of televisie nu eigenlijk inhoudt. Bovendien ontstaat de eerste professionele ervaring en dat levert een mooie uitgangspositie op om contacten te leggen naar landelijke omroepen.

Dat geldt natuurlijk ook voor RTV Bodegraven, dat dit jaar alweer zijn 25-jarig bestaan viert. Vandaar dat het team van het televisieprogramma Gesprek van de Dag op zoek is naar jonge vloggers in de leeftijd tot 21 jaar, want als toonaangevende lokale talkshow is het natuurlijk belangrijk dat ook jonge inwoners een podium krijgen om te vertellen hoe het is om in de gemeente  Bodegraven-Reeuwijk te wonen.
 
Is jouw stip op de horizon de journalistiek of wil je uitgroeien tot een professioneel vlogger stuur dan een vlog naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en wie weet word jij onze nieuwe collega bij Gesprek van de Dag. Vanzelfsprekend staat het onderwerp vrij, zolang het maar op de een of andere manier een raakvlak heeft met hoe jij het ervaart om als jonge inwoner in onze gemeente te wonen. Natuurlijk mag jouw vlog een journalistiek kritisch tintje hebben, dus een vraag stellen over een onderwerp waarover jij verbaast bent mag ook. 

Onderwerpen