Uitnodiging Zonnestroom Informatieavond


"Ondernemers Opgelet, kom 20 februari naar de zonnestroom subsidie avond"
 

Poeldijk - 20 februari zal er ’s avonds in Poeldijk in het magazijn een informatieavond gehouden worden voor subsidies betreffende zonnepanelen. Ondernemers worden uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn. Diverse specialisten zullen hun kennis en ervaringen met SDE+, EIA en KIA i.c.m. zonnepanelen delen, terwijl er uiteraard ook door de bezoekers zelf ervaringen gedeeld kunnen worden onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Subsidies op zonnepanelen
Een noodzakelijke tool, aldus Marco van Veen, algemeen directeur SolarNRG: "Aan een subsidie zonder panelen heb je niks, maar aan panelen zonder subsidies ook niet. Het één versterkt het ander. Afgelopen jaar hebben wij zo’n 140 SDE+ subsidies aangevraagd en die zijn voor 100 procent gehonoreerd. Dat is redelijk uniek. Maar ook voor de kleinere bedrijven zijn er verschillende interessante subsidies te verkrijgen. Overigens verplicht een subsidieaanvraag een ondernemer nog tot niets. Wij nemen het hele advies en rekenwerk en de subsidieaanvraag op ons.

AGF en Agrarische Sector
De AGF en Agrarische Sector hebben volgens Marco nog eens extra voordelen van zonnestroom. "Zonnestroom sluit namelijk naadloos aan op koelcelgebruik. In de winter is het kouder in de hal en hoeft er minder gekoeld te worden; in de zomer moeten de koelmotoren harder draaien, maar is de opbrengst van zonnepanelen veel hoger. Er zijn nog tal van AGF bedrijven die hun dakoppervlakte niet gebruiken. Als ondernemers de keuze hebben om geld op de bank te laten staan of te investeren in zonnestroom, is het wat mij betreft echt een no-brainer. Zonnestroom rendeert altijd beter!"

Solar NRG
Al zeventien jaar is het Westlandse bedrijf SolarNRG actief als zonnestroomleverancier. Bedrijven als Horconex, Koppert Machines, Lievaart Planten Export en verschillende kwekers van de Decorum Groep werden door SolarNRG reeds van zonnepanelen voorzien. Directeur Marco van Veen roept geïnteresseerde bedrijven op om donderdag 20 februari naar de informatieavond te komen.

“Wij regelen alles, van subsidieaanvraag tot begeleiding bij fiscale regelingen. In feite hebben klanten nergens omkijken meer naar".

Onderwerpen