Vegro officieel partner van Stichting ‘Met senioren naar ADO’Vegro officieel partner van Stichting ‘Met senioren naar ADO’
 
Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen is sinds 1 augustus officieel partner van de stichting ‘Met senioren naar ADO’. Het contract is ondertekend voor twee jaar en er is een cheque overhandigd t.w.v. 25.000 euro.
Naast een financiële bijdrage ondersteunt  Vegro ook bij andere faciliteiten. Het gezamenlijke sociale doel van deze partnerovereenkomst is om oudere mensen een hele fijne dag te bezorgen.

                                                                                                   
Totstandkoming partnerschap
Vegro en stichting ‘Met senioren naar ADO’ werken al een half jaar met elkaar samen. De opstart van de stichting vindt Vegro bewonderenswaardig. “De vrijwilligers die de stichting hebben opgericht, zijn stuk voor stuk echte kanjers met het hart op de goede plek”, aldus Dave van der Spek (Manager Vegro). De initiatiefnemer van de stichting is destijds begonnen door op eigen kosten ouderen mee te nemen naar ADO. Toen dit opgepikt werd door ADO Den-Haag, kregen ze een leegstaande skybox aangeboden. Toevallig was dit naast de Vegro skybox en zo kwamen beide partijen met elkaar in gesprek. Rene Kamerbeek (Directeur Vegro) vindt het concept van de stichting een ontzettend mooi initiatief en heeft vrijwel gelijk de steun van Vegro toegezegd. Sinds deze ontmoeting is Vegro nauw betrokken geweest bij de stichting door te adviseren en ondersteunen bij de ontwikkeling van het idee.
 
Stichting ‘Met senioren naar ADO’
Binnen Nederland heerst er een groeiende eenzaamheid onder ouderen. Door senioren mee te nemen naar thuiswedstrijden van ADO Den-Haag vecht stichting ‘Met senioren naar ADO’, tegen deze eenzaamheid. De stichting heeft beschikking over een eigen skybox in het stadion. Dankzij de goede toegankelijkheid voor rollators en rolstoelen is de skybox een ideale ontmoetingsplaats voor senioren om gezellig samen te zijn.
 

 

Onderwerpen