Scholen dicht door staking? Het Kwartier is open en draait een film!


 
Scholen dicht door staking? Het Kwartier is open en draait een film!

Stolwijk – Ook in Stolwijk doen leerkrachten mee aan de grote demonstratie in Rotterdam op woensdag 12 september om aandacht te vragen voor het lerarentekort.

Het Kwartier in Stolwijk zorgt voor een extra filmvoorstelling zodat de kinderen van 9.00 – 11.30 uur heerlijk kunnen chillen bij de familiefilm ‘De GVR’, onder regie van Steven Spielberg naar een verhaal van Roald Dahl. 

Onder het genot van een beker limonade en een zak popcorn kunnen zij zittend op een meegebracht kussen of liggend op een kleed kijken naar De Grote Vriendelijke Reus. Het eenzame weesmeisje Sofie wordt ’s nachts plotseling uit haar bed geplukt en ontvoerd door de GVR. Hij doet geen vlieg kwaad en Sofie ontdekt al snel dat zijn soortgenoten minder vriendelijk zijn Sofie en de GVR smeden een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen.

De film draait in Het Kwartier, Jan Steenlaan 16b, Stolwijk op woensdagmorgen 12 september 2018. Aanvang 9.00 uur. Toegang € 5,- p.p., inclusief limonade en popcorn. Kaarten uitsluitend woensdagmorgen te koop aan de zaal.


.

Onderwerpen