Neuzelbeurs in grote beurshal van De Broodfabriek
Neuzelbeurs in grote beurshal van De Broodfabriek
Kom je ook leuke koopjes scoren op 10 & 11 november?


Op 10 en 11 november is de Neuzelbeurs in de grote beurshal van De Broodfabriek. In deze hal staan 375 kramen waarop handelaren als particulieren een breed scala aan verkoopwaar aanbieden: tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.
 
Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack. 
 
Dit weekend is ook KidzFestijn aanwezig met leuke workshops & activiteiten voor kinderen. KidzFestijn is te vinden in de serre direct naast de kaartcontrole.
 
Interesse om zelf spulletjes te verkopen op de Neuzelbeurs? Deze Neuzelbeurs is weliswaar volgeboekt, maar voor de latere edities is nog voldoende plaats.
Kijk voor meer informatie op www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-307 59 00.
 
Locatie:           De Broodfabriek
                       Volmerlaan 12
                       2288 GD, Rijswijk
 
Openingstijden:    10.00 uur tot 17.00 uur
 
Websites:   www.neuzelbeurs.nl
                 www.de-broodfabriek.nl
 
Contactpersoon:             D. van Dam
                                    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                                    070-307 59 00
                                    

Onderwerpen