IJsclub Zevenhuizen is klaar voor de start....IJsclub Zevenhuizen is klaar voor de start....
 

De wandelschoenen kunnen alvast  tevoorschijn gehaald worden want de Snertwandeltocht Rottemeren gaat bijna van start. De  drukke en intensieve voorbereidingen van de Snertwandeltocht Rottemeren naderen langzaamaan het einde. Nog een aantal weken en dan is het zover en zal de jubileumeditie van deze leuke en gezellige wandeltocht weer van start gaan.

Zeker nu de temperatuur dalende is en de eerste sneeuw  is gevallen gaan bij de Zevenhuizensche IJsclub de harten sneller kloppen.
Want hoe mooi zou het zijn als er ook ijs en sneeuw liggen op 5 januari en er door een prachtig winterlandschap gelopen kan worden?
Het is even afwachten wat betreft deze weersverwachting maar dat de 5e Snertwandeltocht Rottemeren een groot wandelfeest gaat worden dat staat vast en ook zonder sneeuw en ijs is de wandelomgeving meer dan prachtig.
 
Onderweg kunt u genieten van live muziek, maar ook van diverse versnaperingen waarbij de snert uiteraard niet mag ontbreken. Ook is er een verloting en een fotopuzzeltocht.
Als mooie herinnering aan het lopen van de Snertwandeltocht  Rottemeren ontvangt u een medaille.
Voor de kinderen zijn er langs de route van 5 kilometer allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder wak slaan, een fotobingo en sneeuwballopen.De kinderen ontvangen na afloop een heus wandeldiploma.
 
De afgelopen weken hebben een aantal vrijwilligers van de ijsclub de basisscholen in Zevenhuizen bezocht om te vertellen over de ijsclub en de Snertwandeltocht ,workshops gegeven en hebben zij de kinderen tasjes aangeboden die meegenomen kunnen worden tijdens de Snertwandeltocht Rottemeren.
 
Dus begin het jaar sportief en kom op 5 januari de Snertwandeltocht Rottemeren lopen.
Zoekt u nog een wandelmaatje dan heeft de ijsclub een Facebookpagina  gemaakt waar wandelaars contact met elkaar kunnen leggen om de Snertwandeltocht Rottemeren samen  of met een groep te kunnen gaan lopen, er kan worden gekozen uit afstanden van 5, 10, 15, 21 en 25 km.
Kijk hiervoor op de facebookpagina van de Zevenhuizensche ijsclub. Voor meer informatie  kunt u ook terecht op de website van de ijsclub ( www.ijsclubzevenhuizen.nl ) en wij zijn ook te vinden op Instagram.

 

Onderwerpen