Meedenken over verkeervisie voor recreatiegebied Rottemeren op 16 meiMeedenken over verkeervisie voor recreatiegebied Rottemeren op 16 mei
 
Recreatieschap Rottemeren organiseert op donderdag 16 mei 2019 van 19.30 – 21.30 uur een bijeenkomst over de verkeersvisie voor recreatiegebied Rottemeren. Bewoners en andere belanghebbenden worden uitgenodigd om knelpunten, wensen en ideeën over het verkeer in de Rottemeren te bespreken.

De avond vindt plaats in Boerderij Het Lansingerland, Hoeksekade 146 in Bergschenhoek.

 
Programma van de avond
Op de avond staat het delen van gebiedskennis over verkeer centraal. Na een presentatie over het doel van de verkeersvisie en de aanpak om tot de visie te komen, gaan de deelnemers in groepen aan de slag. Ze bespreken verkeersknelpunten, mogelijke maatregelen om deze op te lossen en ideeën over het verkeer in de Rottemeren. Met deze input werkt het Recreatieschap Rottemeren, samen met ingenieursbureau RHDHV, de verkeersvisie verder uit. In de visie gaat het bijvoorbeeld over de toegankelijkheid, het aantal parkeerplaatsen en het oplossen van knelpunten op fietspaden.
 
Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Hilda Jeninga via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Informatie online delen
Mensen kunnen ook online knelpunten, wensen en ideeën delen. Dat kan op een interactieve kaart op de website:https://www.royalhaskoningdhv.com/rottemeren
 
Verkeersvisie voor de Rottemeren
Onlangs is voor de Rottemeren de notitie ‘Ruimte voor een groenblauwe toekomst’ vastgesteld. Deze geeft voor de komende 30 à 40 jaar de koers aan voor het recreatiegebied Rottemeren. Recreatieschap Rottemeren werkt de ambities en kaders verder uit in een ontwikkelingsplan voor de kortere termijn. De verkeersvisie vormt één van de bouwstenenvan dit plan.

 

Onderwerpen