Zonnepanelen met korting via Vereniging Eigen Huis

 
 
 
       
   
 
 
       
    15 mei 2019

Zonnepanelen met korting via Vereniging Eigen Huis

De prijs van een compleet zonnepanelensysteem via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis ligt gemiddeld 23% lager dan de huidige marktprijs. Dit is het resultaat van de veiling voor zonnepanelenleveranciers. Ruim 11.000 huishoudens hebben zich tot nu toe ingeschreven. Inschrijven is nog steeds mogelijk.
 
Scherpe prijs
Leveranciers die hebben deelgenomen aan de veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen hebben een scherpe prijs geboden. Een compleet zonnepanelensysteem is hierdoor via Vereniging Eigen Huis gemiddeld €1100,- goedkoper dan elders wordt aangeboden (bron: Milieu Centraal). Leveranciers kunnen deze scherpe prijs bieden, omdat ze in een keer veel klanten in dezelfde regio kunnen bedienen. Dit levert logistiek- en inkoopvoordeel op.
 
Winnende leveranciers
Zonnepanelenleveranciers SolarNRG, Enie.nl, 365Zon, Gutami BVBA en Ecorus hebben de veiling gewonnen. Zij zijn gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering en financiële stabiliteit. Deelnemers van de Collectieve Inkoop ontvangen via Vereniging Eigen Huis een aanbod van een van deze drie leveranciers voor een compleet zonnepanelensysteem, inclusief materiaal, installatie, garanties en monitoring.
 
Inschrijven nog mogelijk
De winnende leveranciers hebben ruimte om nog meer mensen een aanbod te doen. Daarom is de inschrijving voor deze actie in Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Holland, Noord-Brabant en Utrecht nog geopend. Inschrijven kan vrijblijvend via eigenhuis.nl/zon.

 
 
   
 

Onderwerpen