Verkeershinder Rottebandreef van 17 juni t/m 7 juli vanwege asfalterenVerkeershinder Rottebandreef van 17 juni t/m 7 juli vanwege asfalteren
 

De Rottebandreef in recreatiegebied Rottemeren krijgt een nieuwe asfaltlaag. Daarom is een deel van de weg tussen 17 juni en 7 juli afgesloten voor autoverkeer. Ter plekke is een omleidingsroute aangegeven, bedrijven en woningen blijven bereikbaar.
Verkeer moet rekening houden met vertraging, doorgaand verkeer kan de Rottebandreef beter mijden. De fietspaden blijven open. 

 
Het asfalteren gebeurt in twee fases. Tussen 17 en 23 juni is de Rottebandreef tussen de Bergsebosdreef en de Hoeksekade in Bergschenhoek afgesloten voor autoverkeer. Van 24 juni tot en met 7 juli volgt het deel tussen de Hoeksekade en de Molengang. Verkeer kan de omleidingsroutes ter plekke volgen. Fietsers hoeven niet om te rijden, want de fietspaden blijven open.
 
Aannemer Boskalis voert het werk uit in opdracht van het Recreatieschap Rottemeren. Ondernemers en bewoners uit het gebied worden geïnformeerd. Meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/rottemeren , klik op werk in uitvoering.
 

Onderwerpen