A Shake of Music

Gemaakt door: Sjaak Sekeris
Eindredacteur: Sjaak Sekeris
Wanneer: Donderdag 20.00-21.00 uur
Herhaling: Maandag 20.00 uur en Woensdag 21.00 uur

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.A Shake Of Music is een programma voor iedere luisteraar, die de betere popmuziek een warm hart toedraagt. In dit programma komen iedere week veel verschillende stromingen binnen deze muziek uit heden en verleden aan bod. Country-rock, rythym and blues,singer-songwriter-muziek pop, rock, soul, funk, gospel en zelfs af en toe een vleugje jazz komen onder andere aan bod binnen de programmering.Vaste programma-onderdelen zijn iedere week: de cover,
O wee de L.P (ruimte voor de langspeelplaat), 70er jaren tracks en bijzondere live-opnamen.

Heb je een verzoek, een opmerking of aanvulling...of een vraag over het programma, meld het dan door een mailtje te sturen naar bovengenoemd e-mailadres.

Dan kunnen wij er wat mee doen en dat doen wij graag! Verder wordt er iedere keer ruim aandacht besteed aan nieuw uitgebracht interessant materiaal. maar ook de oudere hits binnen de sfeer van het programma, krijgen iedere week een plaats. Er is binnen het programma ook ruimte voor bijzondere (live)opnamen!

Sessies bij en voor Gouwestad Radio en TV, en opnames op locatie

A Shake of Music heeft op gezette tijden interessante muzikanten in het programma, waarbij kosten noch moeite worden gespaard. En daar zitten bekende namen uit het circuit tussen! Ook worden er akoustische sessies (live!) opgenomen in de radio of tv studio van Gouwestad. Luna, Bart Jan Baartmans, de The Tremblin Highbury's en Ron Baggerman bezochten reeds onze knusse radiostudio.

De Amerikaanse singer-songwriter Eugene Ruffolo, JP den Tex, John Coinman, JW Roy, Polgate, Remmelt Muus en Femke, Shane Alexander Lynn Miles, Krista Detor, Kaz Lux, Jan de Bruijn, Roel Spanjers en Wouter Planteijdt, Smith B en Boris and the Saltlicks en Dennis Kolen en zijn band, El Pino and the Volunteers, Level Eye, Loomer en Bart Oostindie gaven voor dit programma een gloedvol optreden in de Gouwestad-TV studio,voor een zeer enthousiast publiek!
De sessies worden niet alleen in dit programma uitgezonden, maar ook voor Gouwestad TV in het programma Gouwestad in Concert! Hou dus ook de Gouwestad TV programmering hiervoor in de gaten!


Op lokatie zijn er interviews en optredens uitgezonden van bijvoorbeeld Stef Bos, Barrelhouse, Brainbox, Michael de Jong, Rod Picott, Brian Webb en de Amerikaanse band Venice!

Voor op en aanmerkingen, suggesties voor dit programma, kan je altijd mailen naar de programmamaker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


 


 

Onderwerpen