Answer 3 bupropion price generic Passion Flower..

Gouwestad TV

Gouwestad TV heeft ongeveer 25 medewerkers. Deze mensen vervullen in hun vrije tijd inhoudelijke taken als presentator/presentatrice, producent of reporter, of een technische functie als cameraman/vrouw, editor en geluid- of lichttechnicus. Want een televisie-uitzending is teamwork waarbij al gauw 15 tot 20 mensen bij betrokken zijn.

Gouwestad beschikt over een permanente tv-studio in de Lange Groenendaal vlakbij de Markt. In een voormalig schoolgebouw werd - hoofdzakelijk met eigen kracht - een studio ingericht die er zijn mag! Deze is 150 vierkante meter groot en 6 meter hoog. Verder is er een montage- en regieruimte, een gezellig studiocafé en een berging voor apparatuur en transmissie.

De studio met opname- en montagefaciliteiten leent zich nog voor veel meer mogelijkheden. Zo maakt film- en videoclub Het Toverlint gebruik van de studio en hebben zij een vaste clubavond voor hun activiteiten. In de studio, die dan tot bioscoopzaal wordt ingericht, worden ook regelmatig festivals gehouden.
Ook worden er in de studio op gezette tijden trainingen gehouden voor nieuwe medewerkers en ook voor bedrijven.
Daarnaast maakt ook Gouwestad Radio regelmatig gebruik van de TV-studio voor opnamen en live-optredens.

 

 

Onderwerpen