You people topamax online cheap are morons..
Gouwestad Magazine 5-9-2016 t/m 11-9-2016

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.

2016 week 36 Culifeest
2016 week 36 Culifeest
Een hapje en een drankje…daar houdt de Gouwenaar wel van. Culifeest streelt de smaakpapillen van eenieder op het Koudasfaltterrein.
2016 week 36 Verzetsmuseum gaat wel of niet verhuizen
2016 week 36 Verzetsmuseum gaat wel of niet verhuizen
Het verzetsmuseum Zuid -Holland wil groter, mooier en beter en heeft daarom plannen om te gaan verhuizen naar de Chocoladefabriek aan Klein Amerika. Verhuizen kán een voordeel zijn en meer bezoekers opleveren vanwege de gunstige ligging, maar er zit ook een stevig prijskaartje aan.
2016 week 36 Sluiseiland
2016 week 36 Sluiseiland
Bewoners van de wijk Korte Akkeren zijn tegen de mogelijke komst van een containeroverslag op het Sluiseiland ter hoogte van de Gouderaksebrug. De Provincie Zuid-Holland is al aan het verkennen, maar zelfs daar wil men al een stokje voor steken. Hét gevoelige punt voor de bewoners is, dat in 2011 h...
2016 week 36 Korenfestival
2016 week 36 Korenfestival
Op zaterdag 10 september 2016 vindt het 2e Gouds Korenfestival plaats. 30 koren zingen op diverse historische locaties in het centrum van de stad. In totaal komen er zo'n duizend zangers, waarvan ongeveer 500 alleen al uit Gouda. Klassieke koren, popkoren, kinderkoren, shantykoren, het belooft een v...

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen