Gouwestad Magazine 21-3-2016 t/m 27-3-2016

Dit informatieve programma brengt een mix van actualiteiten, maatschappelijke items, politiek, cultuur en sport. Reportages en studiogesprekken wisselen elkaar af, gelardeerd met historische filmpjes over Gouda en omstreken. De studiopresentatie rouleert en ligt in handen van Patrick Maijer, Jacqueline Jonker, Levi van Eck en Arie Boertje. Samen met de studiogasten en de reportageteams brengen zij het Goudse nieuws kort en krachtig. Onderstaand een overzicht van de onderwerpen uit het programma van deze week.

Of klik HIER voor het hele programma.
2016 week 12 Intro
2016 week 12 Intro
2016 week 12 Intro
2016 week 12 SHOUT!
2016 week 12 SHOUT!
Veel Nederlandse DJ’s zijn succesvol in het buitenland. Dat is misschien wel een van de redenen waarom jongeren zo’n DJ carrière wel zien zitten. Het jongerenprogramma Shout staat deze keer daarom in het teken van het gedroomde DJ bestaan. In het onderdeel Shout onderzoekt gaat Louise op zoek naar het antwoord op de vraag hoe je DJ kan worden. Daarvoor gaat ze langs bij Arthur Snippe oftewel DJ Art Inc. In Shout ondervraagt spreekt Iris met 3fm-DJ Kevin van Arnhem over zijn carrière en ho...
2016 week 12 Stadsjournaal
2016 week 12 Stadsjournaal
Het stadsjournaal, met actuele nieuwsflitsen uit Gouda.
2016 week 12 Gouwedialoog
2016 week 12 Gouwedialoog
Hoe houd je de verruwing van de samenleving tegen? Door met elkaar in gesprek te gaan! Dat klinkt makkelijker dan het is en daarom is een groep Goudse burgers een initiatief gestart: het Gouwe Dialoog. Na een succesvolle pilot is op 31 maart de eerste officiële Gouwe Dialoog, waarbij alle Gouwenaars met elkaar in gesprek kunnen over een bepaald onderwerp. Een studiogesprek met Jan van Ingen, een van de initatiefnemers van het Gouwe Dialoog.

Gerelateerde artikelen

Onderwerpen